Onze Advocaten en mediator

Mr. Nadine Plaisier MSc

Mr. Plaisier heeft zowel rechten (master strafrecht) als economie (master marketing) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Zij is met lof en cum laude afgestudeerd. Tijdens haar studie was ze werkzaam op een notariskantoor. Daarna was zij, nog voor haar afstuderen, werkzaam bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Mr. Plaisier koos echter bewust voor een klein kantoor met veel cliëntencontact.

Vol enthousiasme behandelt ze familierecht-, huurrecht- en arbeidsrechtzaken. Mr. Plaisier zorgt dat het belang van haar cliënt, en diens kinderen, altijd voorop staat. Ze is daarnaast ook zeer praktisch. Een procedure is niet altijd de oplossing. Mochten partijen er echter niet uitkomen, resteert geen andere oplossing dan de rechter om een beslissing te vragen.

Mr. Plaisier zal het u overigens ook altijd zeggen indien er geen kans van slagen is. Ze zal er voor waken dat geen onnodige (advocaat)kosten worden gemaakt.

Mediation

Mr. Plaisier is naast advocaat ook mediator. Zij is ingeschreven in het Mfn-register. Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Mr. Plaisier hanteert een uurtarief van € 175,00 exclusief 21% BTW en 6% kantoorkosten.

U kunt dus ook voor mediation bij WP Advocaten in Hendrik-Ido-Ambacht terecht!

Social media WP Advocaten

Daarnaast is Mr. Plaisier actief op Social Media. Geregeld post zij berichten op de facebookpagina van WP Advocaten. Zij probeert hiermee een brug te slaan tussen het recht en de burgers in Nederland. 

Maak een afspraak